• Du er her:
 • Om os
 •                            Bevægelsens fulde navn

                           International Association of Y´s Men´s Clubs.

  Et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder sammen i gensidig respekt og hengivenhed på basis af Jesu Kristi lære, og som i fælles loyalitet over for Kristelig Forening for Unge Mænd og kvinder stræber efter gennem aktiv tjeneste at fremskaffe, styrke og yde lederskab, som kan bygge en bedre verden for hele menneskeheden.

  Bevægelsen er opdelt i selvtændige regioner, som har vedtaget egne love indenfor den overordnede Internationale formålsparagraf.

  Regionens navn er “Y´s Men´s International, Region Danmark”

  Dens motto er: ” Vi vedkender os den pligt, der følger med en hver ret”

  Sdr Bjert Y´s Men´s club er klub nr. 1000 der er blevet chartret på verdensplan
  .

   

  OM SDR. BJERT KLUBBEN

   

  Hvem er vi?

   

  Vi er en klub bestående af 21 medlemmer. De fleste med bopæl i området. Vi mødes to gange månedligt til fællesspisning, drøftelse af klubaktiviteter og foredrag samt ture ud af huset, det kunne f.eks. være virksomhedsbesøg.  Klubben blev etableret i 1981.

  Klubben ledes af et præsidium (bestyrelse) bestående af præsident, vicepræsident, skatmester (kasserer), sekretær og past præsident. Præsidenten sidder for et år, hvorefter vicepræsidenten tager over for det følgende år. Den kommende vicepræsident vælges på den årlige generalforsamling. Posterne som skatmester og sekretær er to-årige.

  Præsident i klubåret 2018 - 2019: 
  Ruth Junker-Hansen
  Tlf: 4218 6146